KĄCIK KULINARNY W RAMACH INNOWACJI
2020-12-22
Aktualności » KĄCIK KULINARNY W RAMACH INNOWACJI
Drodzy Uczniowie i Rodzice.
Pomimo trudności, jakie zgotowała nam epidemia udało nam się zrealizować zadania, jakie postawiliśmy sobie w ramach pracy innowacyjnej „Smaki pór roku – zdrowe nawyki żywieniowe”. Dzięki Waszej pracy i tej zdalnej, i tej stacjonarnej (warsztatów w szkole), wspólnie czarowaliśmy smaki i zapachy dań. Na dowód tych słów zamieszczamy kilka zdjęć wraz z przepisami na dania, które wspólnie przyrządziliśmy.
Za wspólną pracę dziękują autorki innowacji: p. Anna Błażejewska, p. Monika Gołębiak,
p. Agnieszka Dębska, p. Zofia Majewska – Pułról.
Tekst: A.Dębska
Chlebek_z_dyni_zdj_1.pdf, Chlebek z dyni
Ciasteczka_owsiane_zdj_2.pdf, Ciasteczka owsiane
Paszteciki_innow_zdj_3.odt.pdf, Paszteciki
Pierniczki_swiateczne_zdj_4.odt.pdf, Pierniczki świateczne
Puree_z_dyni_lub_mus_z_dyni_do_sloikow_zdj_5.odt.pdf, Puree z dyni lub mus z dyni do słikow
Salatka_z_selerem_i_szynka_zdj_6.odt.pdf, Sałatka z selerem i szynką